De uitkomsten van dit onderzoek zijn vertaald naar de 4 inzichten voor trainers. Deze 4 inzichten zijn:

  1. Structureren
  2. Stimuleren
  3. Individueel aandacht geven
  4. Regie overdragen

Elke trainer is op zoek naar de juiste balans. Elke trainer kan bij het zoeken van die balans wel een beetje hulp gebruiken. Daarom hebben we een boekje en bijbehorende ontwikkelkaart gemaakt die voor iedereen hier te downloaden is. Er is daarnaast specifieke aandacht gegeven aan trainers voor de jongste jeugd en trainers van pubers. Zo hebben we drie filmpjes gemaakt; de eerste voor trainers, de tweede voor trainers van de jongste jeugd en de derde is voor trainers van pubers. Deze filmpjes geven je tips en tricks waarmee je zowel jezelf als je sporters nog beter kunt ontwikkelen. De filmpjes worden ook per inzicht toegelicht op sportplezier.nl.

 

 

 

 


Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

4 inzichten voor trainers