Academie voor Sportkader

De Academie voor Sportkader is een samenwerkingsverband tussen NOC*NSF en veertien sportbonden. Ze draagt door onder andere het ontwikkelen van opleidingen, het verzorgen van (bij)scholing en (internationale) kennisuitwisseling zorg voor meer en beter sportkader. De voornaamste doelgroepen zijn trainers, coaches en scheidsrechters (instructeurs, leraren, docenten, juryleden, arbiters, et cetera). Het aanbod aan opleidingen en bijscholingen varieert van verschillende basisopleidingen tot het leren omgaan met specifieke doelgroepen zoals pubers, jongeren met autisme of sporters met gedragsproblematiek.

Een compleet overzicht van bijscholingen en verenigingstrajecten van de Academie voor Sportkader is te vinden op www.sportopleidingen.nl.


Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Opleidingen en bijscholingen