Het blad is dus een 'corona-special', waarin veel betrokkenen aan het woord komen en vertellen wat de pandemie voor de sportverenigingen betekend heeft en hoe we er de komende tijd mee omgaan. Het staat vol met mooie initiatieven en tips voor het weer oppakken van de activiteiten in de komende weken. Laat je inspireren!

Klik hier om het nummer te lezen.

  • Datum: 02-07-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Coronavirus Advies & ondersteuning

Lees ook