TV-spot

De campagne Rookvrij.nl heeft op dit moment gezorgd voor een stand van ruim 60.000 handtekeningen voor bijna 11.000 locaties. Sinds enkele dagen is ook de TV-spot weer te zien. Heeft jouw club er al aandacht aan besteed? Anders is nu een mooi moment om ermee aan de slag te gaan.

Meet het draagvlak op jouw club

Op rookvrij.nl zijn toolkits met materialen beschikbaar. Een bijzonder onderdeel is een interactieve rookvrij.nl banner voor op de site van de sportvereniging die realtime de hoeveelheid ondertekeningen voor hun specifieke locatie zichtbaar maakt. Zo kun je mooi zien hoe groot het draagvlak is om jouw club rookvrij te maken!

  • Datum: 20-05-2019

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Rookvrij

Lees ook