Want bruikbare ideeën of praktijkvoorbeelden die andere partijen weer kunnen helpen, zijn vast niet voorbehouden aan de organisaties die de GDS ondertekenden. Het platform biedt je ook de kans om ervaringen met collega’s te delen om zo stap voor stap te verbeteren op dit terrein. Want het uitfaseren en uiteindelijk doen verdwijnen van gewasbeschermingsmiddelen kan alleen als de beste ideeën worden gedeeld.

Het in het leven roepen van het innovatieplatform is geen middel voor de partijen in de GDS om onderzoeken en innovaties te delen. Met het platform wordt vooral kennisdeling over bijvoorbeeld goede, vernieuwende methoden en ontwikkelingen gefaciliteerd en zo innovatie versneld. Het biedt ook de mogelijkheid om samen good of best practices en erkende tools te ontwikkelen voor verantwoord onderhoud van sportvelden.

Wil jij met jouw vereniging meedenken? Meld je dan vooral gratis aan op de website van het innovatienetwerk. De enige verlangde tegenprestatie is actieve deelname. Dus kom in de toekomst naar bijeenkomst over onderhoud en beheer van sportvelden!

  • Datum: 22-08-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Green Deal Sportvelden

Lees ook