In deze eerste video een impressie van de aftrap van de campagne. Er wordt gepraat en gediscussieerd over meer vrouwelijke scheidsrechters in de top, onderzoeken worden toegelicht vrouwelijke scheidsrechters die wel doorstootten naar de top, vertellen over hun eigen uitdagingen en ervaringen.

  • Datum: 20-03-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Scheidsrechters en officials

Lees ook