Met de oud-captain van het Nederlands team en winnares van drie Olympische medailles, tegenwoordig bestuurslid van hockeyclub Den Bosch, heeft Jill het over support. Als clubbestuurder werk je met vrijwel alleen vrijwilligers en ben je dat zelf ook. Iedereen positief en gemotiveerd houden, is essentieel. Hoe pak je dat aan?

  • Datum: 21-02-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Bestuurlijke vernieuwing Tips en advies

Lees ook