Enige tijd geleden werden clubs al met het artikel ‘Is jouw club al klaar voor de nieuwe privacywetgeving?’ opgeroepen om het onderwerp binnen het bestuur op de agenda te zetten. Vanaf vandaag zullen we een serie artikelen, geschreven door juristen van CMS, op sport.nl/voorclubs plaatsen, waarbij telkens op andere aspecten nader wordt ingegaan.

Privacy

In het eerste artikel, ‘Privacy, wat is dat?’ staat het begrip privacy centraal en worden een groot aantal juridische termen verklaard. Het artikel kun je hier downloaden.

Stappenplan

In januari zal er ook een stappenplan online verschijnen, waarmee sportverenigingen ondersteund worden in alle te doorlopen stappen om te kunnen voldoen aan de vanaf mei 2018 geldende regels voor privacy.

  • Datum: 21-12-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Wet- en regelgeving Alles over de AVG

Lees ook