De buurtsportcoach is als een spin in het web, een verbinder van partijen die elkaar kunnen helpen op het gebied van sport en bewegen en dus is netwerken van belang. Voor sportverenigingen kunnen deze kwaliteiten, zeker met het oog op de open club-filosofie, echter ook van grote waarde zijn.

Komend voorjaar worden op verschillende plekken in het land bijeenkomsten gehouden onder de noemer Lerende Netwerken, waarin tijdens een programma van één hele dag verschillende facetten van netwerken en samenwerken aan de orde komen, onder meer via een breed aanbod aan workshops. Geïnteresseerd? Bekijk het programma en de workshops op de website van Sport&Bewegen in de Buurt en schrijf je in!

Tijdens de Buurtsportcoachdag wordt overigens jaarlijks nader ingezoomd op de positie en de rol van buurtsportcoaches in Nederland. Lees meer over de editie van vorig jaar!

  • Datum: 16-03-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking Gemeenten Open Club Onderwijs

Lees ook