Je hebt het binnen je sportclub waarschijnlijk al vaak gezien: elke trainer, coach of begeleider denkt stiekem wel eens 'help, waar ben ik aan begonnen?'. Maar ze krijgen er ook veel voor terug en daarom gaan ze enthousiast aan de slag.

Toolkit

Om beginnende trainers, coaches of begeleiders een handje te helpen zijn de vier inzichten voor trainers van de jongste jeugd ontwikkeld. Dit is een handzame tool met tips en trucs die ze dit seizoen op weg helpen een goede trainer, coach of begeleider te worden. De vier inzichten zijn niet sporttechnisch of –tactisch. Nee, ze helpen bij de pedagogische aspecten van het trainerschap. De vier inzichten zijn structureren, stimuleren, individueel aandacht geven en regie overdragen. Bekijk het filmpje hieronder en maak kennis met de vier inzichten voor de jongste jeugd.

Meer weten? Kijk ook eens op:

http://www.tvsportplezier.nl/4inzichtenjongstejeugd

 

  • Datum: 01-09-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Trainers & coaches Opleidingen en bijscholingen

Lees ook