In 2018 zijn er maar liefst vijf host cities die elk een thema omarmen. Deventer, Groningen en Helmond zijn inmiddels bekend. In Deventer staat de bedrijfssport centraal, Groningen gaat actief aan de slag met de sportieve opening van het schooljaar. Daarnaast zijn er landelijke activiteiten, zoals de sportieve opening van het parlementaire jaar in Den Haag.

Met de extra lange sportweek overlappen we de Europese Week van de Sport en eindigen met een nacht van de sport op 29 september: de #BeActiveNight.

De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Samen kunnen we Europa inspireren om meer te bewegen. Let’s #BeActive! www.ec.europa.eu/sport/week.

Meer info over de Nationale Sportweek is te vinden op www.nationalesportweek.nl

#NSW2018 #BeActive


Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Nationale Sportweek