Van 17 t/m 30 september 2018 ontvangen Nederlanders in alle Albert Heijn winkels bij elke keer* boodschappen doen een sportvoucher. Deze voucher is twee keer sporten waard en kan je tot 25 november bij de deelnemende sportclubs verzilveren via www.ahsportactie.nl. In 2017 was de AH Sportactie een groot succes. Meer dan 40.000 sporters hebben tezamen 331 verschillende sporten ontdekt. In de periode september t/m december 2017 hebben deze sporters maar liefst 114.000 boekingen geplaatst bij de ruim 6000 gastvrije sportclubs en is de actie gewaardeerd met een 9. Wist je dat 35-50 % van de sporters lid is geworden van een sportclub? Het zijn prachtige cijfers waar we trots op zijn!  

*Bekijk de actievoorwaarden op www.ahsportactie.nl

Ga naar ahsportactie.nl

Team AH Sportactie


Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

AH Sportactie