De Goudse tennisvereniging Ad Astra heeft zo’n kans benut: daar kun je op drie achtereenvolgende vrijdagen kennismakingslessen volgen in het depot van de Albert Heijn Winkel Bloemendaal.

Overdekt

Het depot is een grote loods, die aan de winkels van het winkelcentrum Bloemendaal  vastzit en waarin de vrachtwagens hun lading lossen. Maar de komende drie vrijdagen is er van 17 uur tot 18.30 uur tennis! Anne van der Poel is assistent supermarktmanager van Albert Heijn Bloemendaal en vertelt: “Wij vinden de landelijke AH Sportactie een heel goed initiatief, en hebben samen met Ad Astra om tafel gezeten om te kijken hoe we dat hier in Gouda kunnen ondersteunen. Door het depot daarvoor beschikbaar te stellen kunnen de kennismakingslessen overdekt aangeboden worden. Dat is in ons land best fijn, omdat je dan geen rekening hoeft te houden met het weer. En wij zullen graag proberen om er mooie momenten van te maken. Het zou super zijn als Ad Astra er dan ook nog enkele nieuwe leden mee krijgt!”

Ad Astra

Gerard van Bentum is voorzitter van GLTC Ad Astra en was degene die contact gezocht heeft met de Albert Heijn winkel. "Het was heel plezierig dat de supermarktmanager meteen enthousiast mee wilde denken. Zij kwam met de suggestie om het depot te gebruiken, omdat dat na vier uur niet meer gebruikt wordt. De eerste drie vrijdagen wordt er een tennisbaan in het AH depot uitgezet. Onze tennisschool geeft daar dan les. Daarna volgen nog vijf vervolgavonden op de vrijdag, maar die vinden dan bij de club zelf plaats. Wij zijn blij met alle aandacht voor onze club en hopen op deze manier het de mensen nóg makkelijker te maken om eens te proberen hoe leuk tennissen is!"

Zo heeft iedereen die AH Sportzegels gespaard heeft volop de kans daarmee bij Ad Astra gratis te tennissen. En is het voor Ad Astra een mooie manier van ledenwerving. De AH Sportactie is daar bij uitstek geschikt voor, want met de gespaarde sportzegels kan iedereen vijf keer gratis ergens sporten en zo ontdekken welke sport bij hem of haar past! 

  • Datum: 11-09-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving AH Sportactie Nationale Sportweek

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook