Voldoende beweging is belangrijk voor een goede gezondheid, en dat geldt zeker ook voor ouderen. Bij LTC Plaswijck kunnen senioren wekelijks meedoen aan een SeniorFit programma. Op een laagdrempelige manier worden zij in beweging gebracht. Daarnaast worden ze gestimuleerd om een sociale binding met leeftijdsgenoten aan te gaan.

Bekijk het filmpje en zie hoeveel plezier het oplevert, hoe deze club erin geslaagd is met dit initiatief het verschil te maken en hoeveel waardering het de club oplevert. Zowel van de eigen leden, als van de omgeving en van de stad, een tekenend voorbeeld van een activiteit in de open club-folosfie. En dat levert weer mooie promotie op!

  • Datum: 08-06-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving 50-plussers Ledenbehoud 50-plussers Open Club

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook