NL Penningmeester

Penningmeesters van clubs kunnen terecht op een speciaal voor hen in het leven geroepen platform: NL Penningmeester. Een on- en offline community waar de 40.000 penningmeesters van Nederlandse (sport)verenigingen terecht kunnen met al hun vragen. Initiatiefnemer is sportmarketingbureau 2Basics, gespecialiseerd in breedtesport. Zij herkenden de behoefte bij penningmeesters aan een plek waar ze dagelijks terecht kunnen voor informatie en ondersteuning. Uit een onderzoek van het Mulier Instituut blijkt dat 77 procent van de Nederlandse penningmeesters behoefte heeft aan ondersteuning. Op NL Penningmeester worden nu al de tien thema’s waarover penningmeesters de meeste vragen hebben behandeld. Ook zijn er diverse voorbeelddocumenten te downloaden, zoals een voorbeeld begroting, een voorbeeld balans, en een voorbeeld van een kosten-/batenoverzicht.


Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Financiën Subsidies Sponsoring Wet- en regelgeving Belastingen Giften en nalatenschappen Bancaire lening Crowdfunding