Een steuntje in de rug voor jouw vereniging

Met Verenigingsondersteuning krijgt jouw vereniging twee jaar lang intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om, samen met jullie, die ambities ook écht te verzilveren. Begeleiding kan op het gebied van Bestuur, Financiën, Gezondheid, Duurzaamheid, Maatschappelijke betrokkenheid of Respect. Na een intakegesprek met het bestuur, trainers, leden en ouders binnen jouw club wordt een ondersteuningsplan samengesteld met advies en begeleiding waar je écht wat aan hebt. Zo bouwen we samen aan een sterkere en zelfstandigere vereniging die het meeste haalt uit zijn toekomst. Wil jouw vereniging ook in aanmerking komen voor Verenigingsondersteuning? Neem dan snel contact met ons op via rabobank@nocnsf.nl of neem een kijkje op de website van Rabobank. De bal ligt bij jou!

 

Feiten en cijfers

Null


Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Wat houdt het in?